Bubbelbal huren

Bij Bumperball-Noord.nl kunt u tegen scherpe tarieven het spel bubbelball huren! Bumperball wordt ook wel Bubbelbal genoemd. Bubbelbal of Bumperball is een zeer geschikt spel voor zowel consumenten als bedrijven. Ideaal voor teambuilding, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, familiedagen, evenementen en sportdagen! Bumperballen is ronduit hilarisch, je zult de dag van je leven hebben! Wanneer u de bumperballen huurt krijgt u een uitgebreide instructie, evenals een gebruiksaanwijzing en speluitleg waarin alles nogmaals terug te vinden is.

Tarieven bubbelbal huren

De genoemde prijzen zijn voor een gehele dag bubbelbal huren. Bij de ballen wordt een elektrische pomp meegeleverd (plus haspel) waardoor de ballen snel en makkelijk op te blazen zijn. Tevens leveren we altijd gratis een reservebal, zodat een eventuele lekkage de pret niet hoeft te drukken. U kunt de ballen zelf afhalen, echter heeft Bumperball-Noord ook een bezorgservice. De ballen kunnen worden bezorgd/afgehaald voor 65 cent incl. btw per km. Wilt u een bubbelbal huren of gewoonweg meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Bubbelballen bezorgen op locatie

De mogelijkheid bestaat om de Bubbelballen te laten bezorgen en te laten afhalen op de door u gewenste locatie. Hiervoor vragen wij €0,65 per km. De bubbelballen liggen in Tynaarlo, Tynaarlo is dan ook het uitgangspunt voor de te berekenen kilometers en ligt mooi centraal tussen Assen en Groningen.

 

Pakket 1

€225


4 Bumperballen
2 tegen 2


1 GRATIS
Blower


INCLUSIEF
Handleiding & Speluitleg


Pakket 2

€275


6 Bumperballen
3 tegen 3


2 GRATIS
Blowers


INCLUSIEF
Handleiding & Speluitleg


Pakket 3

€300


8 Bumperballen
4 tegen 4


2 GRATIS
Blowers


INCLUSIEF
Handleiding & Speluitleg


Pakket 4

€350


10 Bumperballen
5 tegen 5


2 GRATIS
Blowers


INCLUSIEF
Handleiding & Speluitleg


Haal- en brengservice

€ 0,65 incl. BTW per kilometer